BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

joi, 8 aprilie 2010

Armageddon 2007


Armageddon (2007) a fost un eveniment pay-per-view (PPV), eveniment organizat de World Wrestling Entertainment (WWE), care a avut loc pe 16 decembrie 2007 la Arena Mellon din Pittsburgh, Pennsylvania [2]. Acesta a fost al optulea eveniment produs sub numele de Armaghedon si a jucat luptători de la Raw, SmackDown, ECW şi branduri.

Opt meciuri de wrestling au fost programate pentru acest eveniment, care conţinea un supercard, o planificare a mai mult de un meci principal. Prima dintre acestea a fost un meci Triple Threat la brand-ul SmackDown care trăsături Edge învingându-World Heavyweight Champion Batista şi Undertaker pentru a castiga titlul. A doua a fost un meci single de brand, brut, în care Chris Jericho învins campion WWE Randy Orton prin descalificare. Orton, păstrat totuşi campionatul pe lege WWE că un titlu nu se poate schimba mâinile pe o descalificare. Celălalt a fost un meci echipa de tag-ul de la brand-ul ECW, în care echipa de Big Daddy V şi Mark Henry a învins echipa de CM Punk si Kane.

Armageddon avut incasari de peste 450.000 dolari din vânzări de bilete de la o participare de circa 11.000 şi a primit 237000 cumpără pay-per-view, şi a fost util pentru a ajuta WWE-şi mărească pay-per-view-venituri de 11.9 milioane dolari, comparativ cu anul precedent.

0 comentarii: