BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

joi, 8 aprilie 2010

Cyber Sunday 2006


Cyber Sunday (2006) a fost de-a treia anual Cyber Sunday wrestling pay-per-view (PPV), eveniment organizat de World Wrestling Entertainment (WWE). A avut loc pe 5 noiembrie 2006 la Banca SUA Arena din Cincinnati, Ohio, cu 7.000 de fani care participă [2].

Acest eveniment a avut caracteristica unica de a fi interactiv, pe care alte pay-per-vizualizari nu au. Ventilatoare ar putea vota, prin intermediul site-ul oficial WWE, pentru caracteristicile selectiv în meciurile programate, inclusiv adversarii, prevederi, tipuri de potrivire, etc de vot pentru acest eveniment a început la 16 octombrie 2006, şi sa încheiat în timpul evenimentului.

Principalul eveniment a fost "Campion al Campionilor" meci, între WWE trei campioni de top. [3] Cele trei campioni la meci au fost WWE Champion John Cena, World Heavyweight Champion Regele Booker, şi ECW World Champion Big Show. [3] Fanii ar putea vota pentru campionatul care va apăra în acest meci [4] Booker. câştigat meciul de pini Cena interferenţe din următoarele Kevin Federline. [5] [6] meci predominante de pe card a fost D-Generation X (Triple H şi Shawn Michaels), faţă de Rated-RKO (Edge si Randy Orton). Rated-RKO a castigat meciul după ce Orton Triple H la numărat pe urma unei RKO pe un scaun de oţel. Featured meciuri pe undercard au fost Jeff Hardy comparativ cu Carlito pentru WWE Intercontinental Championship şi Lita comparativ cu Mickie James într-un meci Diva Lumberjack pentru Campionatul centura WWE Women's.

0 comentarii: