BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

joi, 8 aprilie 2010

Cyber Sunday 2007




Cyber Sunday a fost un wrestling profesionist anuală a pay-per-view-produs de World Wrestling Entertainment (WWE). În 2004 şi 2005, evenimentul a fost cunoscut sub numele de Taboo marţi [1] şi a fost exclusiv de a marca Raw.

În timpul evenimentului "Taboo Tuesday" de ani, acesta a fost primul pay-per-view-deţinute de compania pe o marţi, deoarece din 1991 Marţi, în Texas. Evenimentul inaugural a avut loc în octombrie, iar evenimentul 2005 a fost împins înapoi la începutul lunii noiembrie. Până în 2006 spectacolul a fost mutat la o mai tradiţionale de duminică noaptea slot-atenuarea problemelor cu programul de inregistrari din SmackDown! (De obicei, a avut loc in zilele de marti), şi a fost redenumită Cyber duminică.

Caracteristica cea mai distinctivă a Cyber Sunday este abilitatea de a vota pentru fanii privind anumite aspecte ale fiecare meci. De vot începe de obicei în mijlocul unui episod din Raw câteva săptămâni înainte şi se termină în timpul pay-per-view, de multe ori momente înainte de meci este programat să înceapă. Din acest motiv, Cyber Sunday este taxat ca un "interactiva pay-per-view". Pentru primii patru evenimente, de vot a fost făcută online prin WWE.com, cu linia tag-ul oficial pentru PPV fiind "Log on prelua.." În 2008 însă, acest lucru a fost înlocuit de voturi, prin mesaje text, dar acest lucru este disponibil numai pentru Statele Unite ale operatorilor mobili. Cu toate acestea, meciul dintre The Undertaker şi Big Show a fost facut universal, astfel cum fanii au fost permis să voteze pentru stipulare meci pe WWE.com.

0 comentarii: