BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

vineri, 9 aprilie 2010

Monday Night Raw s-a incheiat la spital


Programaţi să se lupte în main-event la Royal Rumble, Randy Orton şi Jeff Hardy ar putea rata primul pay-per-view al anului după ce ambii luptători au încheiat Monday Night Raw pe targă.
Încă afectat de momentul în care Orton l-a atacat violent pe Matt Hardy, Jeff a acceptat un meci pentru titlul intercontinental cu Orton la Monday Night Raw.

Disputa, întinsă dincolo de orice limită, s-a încheiat cu un No Contest după ce Hardy a efectuat un Swanton Bomb asupra lui Orton de pe o schelă de metal de la circa 10 metri înălţime.

Ambii sportivi au fost transportaţi de urgenţă la spital şi prezenţa lor în meciul de la Royal Rumble este acum pusă sub semnul întrebării.

Triple H a primit o nouă şansă de calificare la Royal Rumble după ce a încheiat cu violenţă un meci cu Snitsky şi a distrus monitorul principal al galei.

Până la meciul surpriză al lui Triple H de săptămâna viitoare, partenerul său din D x, Shawn Michaels s-a calificat deja la Royal Rumble după ce l-a învins pe Trevor Murdoch.

Shawn Michaels a devenit al 16-lea sportiv calificat pentru "Bătălia Regală" de la Royal Rumble după ce în weekend au mai obţinut calificarea şi Santino Marella şi Carlito.

Ric Flair îşi continuă cariera după ce a obţinut o nouă victorie "necurată" împotriva lui William Regal, iar Beth Phoenix, Melina şi Jillian Hall au câştigat un meci pe echipe cu Ashley Massaro, Maria şi Mickie James.

0 comentarii: