BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

joi, 8 aprilie 2010

Saturday Night Main Event 2007


Saturday Night's Main Event a fost un profesionist de televiziune program de wrestling care difuzat ocazional 1985 - 1992, sub banner-ul World Wrestling Federation pe NBC, în loc de "Saturday Night Live. A revenit la aer la 18 martie 2006, într-un slot de 8 timp EST. Acesta a fost, de asemenea, pe ESPN Radio, cu o ora de începere a 7:35 EST.

La momentul de aerisire iniţiale, a fost un exemplu rar de wrestling fiind difuzate pe o reţea de peste-the-air de televiziune comerciale după 1950. Aceasta a coincis cu şi a contribuit la apogeul "epoca de aur al doilea" de wrestling din Statele Unite. Într-un moment de programare săptămânală consisited în primul rând de stele stabilite domina talentul accesoriu, Saturday Night's Main Event a fost formată în întregime din stele vs crize stele.

După ce a părăsit NBC în 1991, este difuzată de două ori pe FOX în 1992, înainte să dispară de peste un deceniu.

Când show WWE-pilot, Raw a revenit la USA Network în 2005, Saturday Night's Main Event a fost reînviat în 2006 ca o serie de "speciale" în aer cu ocazia pe NBC, ca parte a unui acord între NBC Universal şi WWE. Raw, SmackDown, ECW şi registrele de brand au fost prezentate pe spectacol.

0 comentarii: