BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

vineri, 9 aprilie 2010

Wrestlerii trec la lupte adevarate


Doi dintre cei mai spectaculoşi luptători de wrestling vor să urmeze o nouă carieră în mixed martial arts (MMA).


Experimentatul Brock Lesnar şi Bobby Lashley, una din marile speranţe ale WWE alături de John Cena, au confirmat că se pregătesc pentru meciuri de MMA.

Dacă interesul lui Lesnar pentru MMA este de dată mai veche, fostul campion WWE având deja un meci la activ, surpriza vine din partea lui Bobby Lashley, sportivul pe care patronul WWE, Vince McMahon îl vedea un mare viitor campion alături de John Cena.

Accidentat la jumătatea anului 2007 într-un meci cu Ken Kennedy, Bobby Lashley a anunţat că nu se mai întoarce în wrestling şi caută să-şi dezvolte o carieră în MMA.

Brock Lesnar, fost de trei ori campion al WWE, centură deţinută în acest moment de Randy Orton, şi fost câştigător al Royal Rumble, a debutat în MMA în 2007 cu o victorie obţinută împotriva lui Min Soo Kim.

Lesnar trebuia să lupte în prima fază cu uriaşul Hong Man Choi însă acesta a fost retras din meci şi Lesnar l-a învins cu o manevră de submission pe Min Soo Kim în 69 de secunde.

La începutul lunii februarie, Brock Lesnar îşi va face debutul în Ultimate Fighting Championship (UFC) cu un meci împotriva fostului campion Frank Mir.

În aceeaşi gală, Tim Sylvia va lupta cu Antonio Rodrigo Nogueira, Jeremy Horn îl va întâlni pe Nate Marquardt, Ricardo Almeida va lupta cu Alan Belcher, Gleison Tibau îl va întâlni pe Tyson Griffin, Chris Lytle va lupta cu Kyle Bradley, Marvin Eastman îl va întâlni pe Terry Martin, David Heath îl va întâlni pe Tim Boetsch, iar Keita Nakamura va lupta cu Rob Emerson.

0 comentarii: