BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

vineri, 9 aprilie 2010

Batista-Edge s-a transformat intr-un Triple Threat


Mult aşteptatul meci dintre Batista şi Edge de la Friday Night Smack Down pentru titlul mondial deţinut de Batista s-a transformat în cele din urmă într-un Triple Threat Match pentru Armageddon.

Batista a dominat disputa cu Edge însă meciul s-a încheiat cu un No Contest după intervenţia lui Undertaker, iar cei trei vor disputa un Triple Threat Match la Armageddon, pe 16 decembrie.

Meciul a fost stabilit de Theodore Long, managerul general al Smack Down revenindu-şi după atacul de cord suferit în urmă cu mai multe luni la căsătoria cu Krystal.

Campionul ECW, CM Punk, invitat special în Smack Down, a câştigat meciul cu Kenny Dykstra graţie unui genunchi aplicat în plină figură însă Punk va trebui să-şi pună titlul în joc într-un meci cu Mark Henry sau Big Daddy V, sportivi de peste 200 de kilograme fiecare.

Kane şi Rey Mysterio au conlucrat perfect şi şi-au adjudecat victoria într-un meci cu MVP şi Big Daddy V după o splendidă manevră de echipă şi un 619 aplicat de Rey Mysterio lui MVP.

Finlay şi Hornswoggle au câştigat meciul cu Deuce şi Domino după o nouă manevră interzisă a lui Finlay şi un super-splach reuşit de Hornswoggle.

Jamie Noble a câştigat al doilea meci consecutiv cu Chuck Palumbo după o lovitură cu piciorul ratată de Palumbo şi un roll-up efectuat de Noble care i-a dedicat şi această victorie prietenei lui Palumbo, Michelle McCool.

0 comentarii: