BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages

vineri, 9 aprilie 2010

Batista surclasat de Khali

Doi dintre concurenţii care vor lupta la Unforgiven pentru titlul mondial la categoria heavy-weight, Khali şi Batista, au oferit o avanpremieră la ultimul Smack Down.

Cei doi s-au luptat pentru prima dată oficial în Smack Down însă finalul a fost unul pe care l-am mai văzut, Khali dominând lupta cu Batista şi punând capăt acesteia cu deja celebrul Vise Grip.

Totuşi, victoria i-a revenit lui Batista prin descalificare după ce Khali a refuzat să se oprească din presarea capului adversarului cu ambele palme. Campionul indian şi mondial a demonstrat însă încă o dată că nu are adversar, mai ales că el este avantaj de o eventuala înfrângere prin descalificare la Unforgiven.

Un alt spectacol total l-au oferit doi rivali de moarte, Kane şi Finlay, de această dată victoria revenind irlandezului care a contraatacat la o aruncare în treptele de metal de lângă ring cu o lovitură de scaun în coaste, zona sensibilă a lui Kane, şi a pus capăt meciului cu un Celtic Cross.

Michelle McCool şi Chuck Palumbo au câştigat şi al doilea meci cu Victoria şi Kenny Dykstra, după ce băieţii s-au implicat în meciul fetelor şi au provocat descalificarea ambelor luptătoare.

Shannone Moore a câştigat meciul cu Jamie Noble, iar Domino l-a învins pe MVP însă acesta din urmă îşi păstrează titlul de campion al Statelor Unite, centura nefiind pusă în joc.

Pentru toţi iubitorii wrestlingului urmează duminică seara marele evenimente la lunii septembrie, Unforgiven, pay-per-view-ul care marchează revenirea lui The Undertaker.

La Unforgiven sunt programate opt lupte, urmând a fi puse în joc numeroase centuri.

Campionul WWE, John Cena, va lupta cu Randy Orton, campionul mondial, Khali, va lupta cu Rey Mysterio şi Batista, campionul ECW, CM Punk, va lupta cu Elijah Burke, campioana feminină, Candice Michelle, va lupta cu Beth Phoenix, campionii mondiali pe echipe, Lance Cade şi Trevor Murdoch, vor lupta cu Paul London şi Brian Kendrick, iar campionii WWE pe echipe, MVP şi Matt Hardy, vor lupta cu Deuce şi Domino.

Undertaker revine într-un meci cu Mark Henry, cel care i-a produs accidentarea care l-a ţinut pe tuşă mai bine de patru luni, iar Triple H va lupta cu Carlito într-un meci special în care regula fără descalificare i se va acorda doar lui Carlito care poate să facă orice pentru a-l învinge pe Triple H.

0 comentarii: